puur
gents.

Speciaalzaken

Een neus voor speciale zaken?

Baat je een voedingsspeciaalzaak, hipstore of internetplatform voor Belgische specialiteiten uit? Maak dan zeker kennis met de Gentse vlaai van Flan de Gand. We weten natuurlijk dat dergelijke dessertmix nog niet in jouw gamma zit. Logisch, want een bijna hapklare poedermix voor dit typisch Belgische streekdessert bestond nog niet. Tot nu. En dus laten we jou graag kennismaken met de oplossingen die onze vlaaiproducten met zich meebrengen. Want naast gebruikersgemak bieden we een authentiek product met creatieve mogelijkheden voor de doe-het-zelfbakker. Door de lange bewaardatum van de droge poederoplossing en het nostalgische lokaalverhaal vertoeft dit product ook perfect in een professionele speciaalzaak met oog voor kwaliteit en originaliteit. Kortom misschien wel een nieuw voedingsmerk dat jou en jouw klanten kunnen smaken. Ontmoeten we elkaar? Wij komen met plezier vrijblijvend naar jou toe voor een babbel en testmix.
1. Stimulerende prijsstrategie

Speciaalzaken die de producten van Flan de Gand ® willen opnemen in hun winkelaanbod, genieten tijdens het eerste jaar een extra voordelig prijsregime dat exclusief voor onze winkelpartners is bestemd om de gebundelde samenwerking en lancering van ons merk op de winkelvloer extra kracht bij te zetten.


2. Regiobrede merkreclame

Geeqo voorziet een specifiek promotioneel ondersteuningsplan om consumenten toe te leiden naar de geëngageerde verdeelpunten. Via persmedia, fysieke promotieacties, advertentiepubliciteit in print, online storytelling en websitepromotie zullen we deze wervende verdelerscampagne nauwgezet uitvoeren.


3. Rechtstreekse samenwerking

We zijn fan van de korte keten en leveren vanuit ons centraal vooraadmagazijn rechtstreeks aan alle speciaalzaken. We zetten dagelijks in op flexibiliteit en duidelijke communicatie om winkelpartners te ontzorgen en onze partnerschappen zo persoonlijk en efficiënt mogelijk in te vullen.


4. Lokaal exclusiviteitsbeding

Flan de Gand ® streeft ernaar om samen te werken met winkelpartners die onze merkvisie delen. Die zakelijke verbinding zoeken we als Belgische producent actief op zowel binnen als buiten de landsgrenzen. We geven winkelpartners hierbij een ruime actieradius van exclusiviteit en houden vast aan een weloverwogen en succesvol ingeperkte fysieke winkelspreiding.

5. Kant-en-klaar winkelpakket

Vanaf de eerste kartonbestelling van 30 blisters kan ons retailteam een gratis winkelhouder en commercieel promotiemateriaal voorzien in overleg met de winkel.
AMBASSADEURS

Getuigenissen op
de winkelvloer© 1920-2024 FLAN DE GAND. Traditional flan dessert from Ghent artisanally manufactured with Belgian gingerbread and speculoos. With the support and cooperation of the city of Ghent. Flan de Gand is a registered European trademark. Produced in Belgium by GEEQO B.V, Hubert Frère-Orbanlaan 484, 9000 Ghent. Supervised by the Belgian Federal Agency for the Safety of the Food Chain. Member of Unizo, Bakers Flanders, Gentmade and the Ghent culinary council committee. Disclaimer and privacy policy.