We weten maar al te goed dat originaliteit en efficiëntie bovenaan de lijst prijken in jouw grootkeuken. Maak daarom zeker kennis met de Gentse vlaai van Flan de Gand. Een droge bakpoedermix, met onder andere Belgische peperkoek en speculoos, waarbij je enkel water toevoegt om nadien kort in de oven te laten bakken. We sluiten geen compromissen in smaak en kwaliteit en focussen met deze oplossing op de herintroductie van Gentse vlaai op het Belgische dessertbord. Naast gebruikersgemak biedt onze bakmix bovendien ook creatieve mogelijkheden voor de chef. Door de lange bewaardatum van de droge poederoplossing, beschikbare bulkverpakkingen en het nostalgische lokaalverhaal vertoeft dit product perfect in een grootkeukenomgeving. Kortom misschien wel een nieuw voedingsmerk dat jou en jouw klanten kunnen smaken. Ontmoeten we elkaar? Wij komen met plezier vrijblijvend naar jou toe voor een babbel en testbak.
SERVEERTIP
Klassieke dessertspie of hippe vlaaikubussen
EEN MIX VAN VOORDELEN.
Wij verplaatsen ons in jouw makersrol en streven de best werkbare samenwerking na.