thuis in
het rek.


Een uniek dessertartikel
van Belgische origine

DROGE BAKMIX VOOR BREUGELVLAAI
Vraag jouw gratis proefbox en verken ons product

Ben je zelfstandig franchisenemer of manager van een geïntegreerde supermarkt? En zie je, net zoals jouw Belgische collega's, kansen om vaste en nieuwe klanten binnenkort te verwennen met dit vernieuwd iconisch dessertproduct uit Gent? Vraag hier een gratis proefbox van onze vlaaibakmix en ontdek vrijblijvend ons product met het voltallige winkelteam. Wij willen graag dat jullie de beleving, het gemak en de authenticiteit voorproeven. Want op die manier bieden we samen het beste verhaal aan de eindgebruiker. De zakelijke details, flexibele leveringsaanpak en exclusiviteitsvoordelen bezorgen we jullie van zodra een positieve recensie in onze mailbus valt.

Stuur ons jouw aanvraag
1. Stimulerende prijsstrategie

Supermarkten die de producten van Flan de Gand ® willen opnemen in hun winkelaanbod, genieten tijdens het eerste jaar een extra voordelig prijsregime dat exclusief voor onze retailpartners is bestemd om de gebundelde samenwerking en lancering van ons merk op de winkelvloer extra kracht bij te zetten.


2. Regiobrede merkreclame

Geeqo voorziet een specifiek promotioneel ondersteuningsplan om consumenten toe te leiden naar de geëngageerde verdeelpunten. Via persmedia, fysieke promotieacties, advertentiepubliciteit in print, online storytelling en websitepromotie zullen we deze wervende retailcampagne nauwgezet uitvoeren.


3. Rechtstreekse samenwerking

We zijn fan van de korte keten en leveren vanuit ons centraal vooraadmagazijn rechtstreeks aan alle supermarktklanten. We zetten dagelijks in op flexibiliteit en duidelijke communicatie om winkelpartners te ontzorgen en onze partnerschappen zo persoonlijk en efficiënt mogelijk in te vullen.


4. Lokaal exclusiviteitsbeding

Flan de Gand ® streeft ernaar om samen te werken met retailpartners die onze merkvisie delen. Die zakelijke verbinding zoeken we als Belgische producent actief op zowel binnen als buiten de landsgrenzen. We geven supermarkten hierbij een ruime actieradius van exclusiviteit en houden vast aan een weloverwogen en succesvol ingeperkte fysieke winkelspreiding.

5. Kant-en-klaar winkelpakket

Vanaf de eerste kartonbestelling van 30 blisters kan ons retailteam een gratis winkelhouder en commercieel promotiemateriaal voorzien in overleg met de winkel.
AMBASSADEURS

Getuigenissen op
de winkelvloer

HOE BESTELLEN IN BELGIË?

Eenvoudig via jouw
intern bestelplatform© 1920-2024 FLAN DE GAND. Traditional flan dessert from Ghent artisanally manufactured with Belgian gingerbread and speculoos. With the support and cooperation of the city of Ghent. Flan de Gand is a registered European trademark. Produced in Belgium by GEEQO B.V, Hubert Frère-Orbanlaan 484, 9000 Ghent. Supervised by the Belgian Federal Agency for the Safety of the Food Chain. Member of Unizo, Bakers Flanders, Gentmade and the Ghent culinary council committee. Disclaimer and privacy policy.